ABOUT

Ik ben Christa, een meisje van 16 jaar, die een heleboel dingen super leuk vindt. Ik blog nu ongeveer sinds april 2013 en vind het hartstikke leuk. Ik zit in de vierde van het Gymnasium en besteed dus veel van mijn tijd aan school. Maar nog niet genoeg, want ik hou niet zo van dingen doen die verplicht zijn.

Ik hou van muziek maken, van gewoon op mijn kamer zitten en een beetje gitaar spelen. Ik hou van het luisteren van oneindig veel muziek. Het is eigenlijk toch zo iets moois, dat je geraakt kan worden door gewoon te luisteren, dat je kan overbrengen wat je voelt, door gewoon te zingen.

Ook hou ik heel erg van mode. Nou meer van stijl. Van kleding. Van mezelf aankleden en nadenken over potentiële outfits die ik misschien ooit aandoe. Ik hou van kleding die iets over mensen zegt. Waarbij je kunt zien wat voor persoon dat is. Dat vind ik ook het mooie aan kleding. Het is een soort visitekaartje, een indruk die je op mensen maakt, zonder dan maar ook een woord te hebben gezegd.

Ik ben een dromer. Ik heb een bucketlist van hier tot Tokio. Ik hou ervan om mijn fantasie zijn werk te laten doen en verstrikt te raken in dagdromen. Ik ga ervan uit dat alles mogelijk is, misschien ben ik dan te opportunistisch, maar ik ben een positief persoon, iemand die je altijd wel vrolijk ziet. Dat ben ik ook meestal wel. Alles heeft een goede kant, toch!?

Ik doe ook aan thaibox. Meestal drie keer in de week. Ik ben namelijk ook een nogal agressief persoon. Iemand met net iets te veel energie. Dus dat sla ik er dan een beetje uit. Thaibox is een ongelooflijk gave sport.

Ik zit altijd vol met ideeën en leuke dingen om te doen, daarom is het ook altijd een puinhoop, eigenlijk overal waar ik kom. Ben een beetje verstrooid. Bloggen vind ik gewoon super om te doen, omdat ik hier de macht heb over het internet haha. Dit is mijn huis. Welkom. Ik schrijf hier alles wat ik denk, wat me blij maakt en wat me inspireert.

 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

 

xoxo, Christa

DSCN1475

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s