MIJN WEEK(END)

Ik denk dat ik nu een iets langer bericht ga typen. Dat heb ik lang niet meer gedaan. Mijn kamer is een grote zooi. Dat zou ik kunnen opruimen en dat ga ik binnen nu en een beetje tijd ook wel doen. Ik denk dat ik gewoon soms op zondag even een terugblik ga doen op mijn week. Maar ik skip maandag, dinsdag, woensdag en donderdag even. Dat was toetsweek. Dus wat blijft er dan over, vrijdag, zaterdag en zondag. Wow heel erg slim van mij. Op dit moment zit ik trouwens in mijn bedje, met de muziek van Mumford en Sons. Heerlijk. Ik denk dat ik straks een kopje thee ga halen, want ik ben weer op de gezonde tour. Al mijn vet van de toetsweek moet eraf. Ik voel gewoon een vetlaag op mijn gezicht.

Vrijdag

We gingen naar Amsterdam, zoals je gisteren waarschijnlijk al in de video zag. Als je hem nog niet hebt gezien, klik dan hier. Ik ging erheen, omdat ik het profiel Cultuur en Maatschappij doe en daarbij dus geschiedenis hebt. Nou, eigenlijk heb je het sowieso met geschiedenis. We gingen naar het Rijksmuseum en naar het Amsterdam Historisch museum en de kunst was zo mooi. Ik kan er echt uren naar kijken en heb besloten om nog veel vaker naar musea te gaan, want het is gewoon prachtig.

DSCN4682 DSCN4690 DSCN4698 DSCN4745

Over de tweede foto. Dit ging bijna fout. Nou eigenlijk ging het fout. Hier zie je mijn outfit al. Als jij ooit deze outfit aanhebt, HET IS GEEN SLIM IDEE OM MET EEN ROKJE OP DE A TE GAAN ZITTEN. Echt niet. De helft van Amsterdam heeft geloof ik mijn kont gezien, waarna ik keihard heb geschreeuwd dat ik een broekje eronder aanhad. Dramatisch weer. De verdere foto’s zijn wel heel erg leuk.

Zaterdag

Gisteren gingen Lynn en ik met de trein naar Apeldoorn, om te shoppen. Eigenlijk is Apeldoorn best wel heel erg lelijk, maar ze hebben er wel mooie winkels. Ik had eigenlijk iets nodig voor het schoolfeest, aangezien dat volgende week vrijdag weer is. Dus heb ik bretels gehaald. Het thema is namelijk apres ski, of hoe je dat ook schrijft. Ik had geen zin om zo’n duur jurkje te kopen, dus ik doe het weer mannelijk en makkelijk.

IMG_0788 IMG_0789 IMG_0790 IMG_0791

ja dit jurkje wilden we proberen, voor de lol. Grappig hoor. Oh en alle foto’s zijn ook zo lekker zwart wit, met dank aan snapchat. We hadden trouwens op de terugweg onze eigen coupé in de trein en dat was wel leuk.

Zondag

Vandaag dus. Normaal voer ik echt niks uit, maar vandaag bedacht ik dat ik ging sporten. Met Pim, en dat was bijzonder leuk. We gingen een beetje bootcampen in het park en wat rennen en ik denk dat ik in totaal iets van uh, 7? kilometer heb gelopen. Het was leuk.

IMG_0802 IMG_0803

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nou, dat was het alweer. Ik hoor mijn vader roepen dat de konijnen nog geen eten hebben, dus here we go. Ik hoop dat jullie weekenden ook leuk waren.

Love, Christa

Advertisements

3 thoughts on “MIJN WEEK(END)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s