NIEUWE KLEREN

 

DSCN4055

heeeey,

een paar weken geleden had ik wat dingen bij boohoo.com besteld. Het duurde wel even voordat ze kwamen, ze waren namelijk weer teruggestuurd. Best raar, I know. Maar ja, ze zijn er eindelijk en het lijkt me leuk om ze even te showen.

DSCN4002

DSCN4009

Dit was mijn experiment. Volgens mij worden peplums weer helemaal in en ik was benieuwd of het me zou staan. Dus ik dacht, fuck dit, ik doe het gewoon. En eigenlijk ben ik wel blij met het resultaat. Het is superchique en ik voel me er goed in. Het is belangrijk om je goed te voelen in kleding, dusss.

DSCN4024

 

Volgens mij had ik al verteld dat ik dacht dat van die col dingen ook helemaal in werden. Nou, nu heb ik er ook een. Ik vind het helemaal leuk. Boohoo is ook zo’n leuke site met zoooveeeel leuke dingen.

DSCN4027

DSCN4050

 

En mijn spijkerjasje. Wauw, ik ben hier zo blij mee. Ook omdat ie een beetje meer edgy is. Dat maakt me blij. Ik vond dat ik wel weer een beetje een eigen stijl mocht opbouwen, maar dat lukt gewoon niet echt. Ik weet niet wat mijn stijl is. Maar volgens mij gaat het wel een beetje meer deze kant op. Ik vind hem in ieder geval supermega leuk.

Dit waren mijn aankoopjes alweer. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden, ik heb niet zoveel tijd meer om verder te praten. IK MOET THAIBOXEN. Oh gosh, stresss. Oke calm down. Het gaat lukken. Komt goed. Ik hou van jullie en byeeeeeee!!!

 

Love, Christa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s