Ik ging naar Groningen

 

DSCN0318

Heeey,

Pfoeh, ik ben de laatste dagen druk bezig geweest met het inhalen van huiswerk wat ik niet had gemaakt door mijn ‘ik ga dat echt niet doen’ fase. Dan wordt dat uiteindelijk steeds meer en dan ben je er 8 uur mee bezig. Ach ja, plannen is zeg maar niet echt mijn ding. Ik ben heel goed in het maken van planningen, maar wanneer ik ze aan  het uitvoeren ben, kom ik erachter dat ze onmenselijk zijn. hahah. Sorry, ik ben aan het afdwalen. Wat ik wilde zeggen is: Ik was gisteren in Groningen! Ik was nog nooit eerder in die stad geweest en Isis vroeg me een tijdje geleden of ik daar met haar heen wilde gaan. Hartstikke leuk. Het gekke is, Groningen is een soort eiland. Om de stad heen is een groot niks, maar wanneer je ín Groningen bent, leeft het ook wel echt. Dat komt ook wel deels omdat het een studentenstad is. Ik zag iemand in een onesie paaldansen. Geweldig. Verder waren er leuke winkeltjes en mooie kerken. Ook zit de Albert Heijn in een beurs-gebouw-ding, wat er best wel vet uitzag.

groningen 5 groningen groningen2 groningen3 groningen6

We kwamen er omdat we wilden shoppen. Vooral Isis had nieuwe kleren nodig. Ik heb het deze keer vooral bij de basics gehouden, aangezien ik laatst ook al in Amsterdam ben geweest. Ik ben ondanks dat wel geslaagd. Ik heb alles gekocht wat ik wilde. Een shirtje, een hemdje, glow in the dark sterren (ja I know ze zijn super awesome, te koop bij de Hema, ik wilde ze zo graag en zo lang), een weekplanner van de Hema (waarmee ik mijn planningskills wil gaan verbeteren), een superleuk tasje en een sjaal, waar ik superblij mee ben. Van een paar van die dingen heb ik foto’s gemaakt, dus bij deze.

DSCN3634_edited DSCN3594 DSCN3564-

Het tasje komt uit de boekwinkel, ik weet niet precies welke, en was €3, 75. Verder ben ik echt superblij met deze sjaal. Hij is superzacht en heel groot, zodat ik hem lekker om me heen kan slaan. Het leuke is dat hij twee kanten heeft, zodat ik kan kiezen. De sjaal heb ik gekocht bij six, en die was 15 euro.

Nou ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn stukje tekst en een fijne dag hebben!! Ik hou van jullie. jaja.

Love, Christa

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s