5 HAPPY THINGS #3

DSCN1932_edited

Halloooo,

Vandaag weer een #5happythings voor jullie. Ik vind het altijd heel leuk om dit te doen. Ik vertel welke dingen me op dit moment blij maken, en dat mag echt alles zijn.  Het maakt me blij.

1. Tekenen

Ik heb de laatste tijd iets met tekenen. Het komt denk ik omdat ik nu k-uren heb, dat betekent dat je uren mag intekenen bij een vak om daar dingen te vragen of huiswerk te maken. Het ding is, dat ik die uren niet altijd even goed gebruik. Deze week heb ik in een k-uur mijn leraar nagetekend en gisteren heb ik Lotte nagetekend. Wacht ik laat hem wel even zien. Heel veel mensen vinden dat het niet op Lotte lijkt maar ik vind van wel. En voor iedereen die Lotte niet kent, is dit natuurlijk geen probleem.
DSCN3245_edited

2. Linnen tasjes (tote bags?)

Ik vind deze tasjes zo ontzettend leuk! Vooral omdat er meestal zo’n leuke quote opstaat. Ik moet echt nog veel meer van deze dingen hebben.

 

Untitled

Pinterest

A CUP OF JO: Good grammar is sexy

 

3.  Ed Sheeran – x

HOLY SHIT. Ik ben er net achter gekomen dat het eerste album van Ed + was, en nu is het x holy shit. Oke dat is wel heel erg leuk. Nee maar serieus, dit album is geweldig. Mijn favoriete nummers zijn: Bloodstream, Nina, Don’t, Take it back en Runaway.


 

4. Scott Bradlee & Postmodern Jukebox

Karen vertelde me hierover. Het is zo leuk. Deze artiesten hebben heel veel liedjes in een heel ouderwets “jazzy” jasje gestopt. Haha “Jazje”. Sorry, ik vind mezelf even grappig. Je moet er eigenlijk van houden of niet. Zelf vind ik het heel erg leuk. Comment anders even wat jij van deze artiest vindt:

5. YOPOF

En als laatst deel ik toch nog even de video die ik deze week met Jiska heb gemaakt. Ik hoop dat je hem leuk vindt!

Nou, dat was het alweer. Ik was trouwens net gewoon mijn huiswerk aan het doen en het is niet eens zondagavond om 10 uur! Ik ben trots. Wat best gek is, dat ik nooit eigenlijk “happy” word van een beautyproduct ofzo. Het boeit me gewoon vrij weinig. Ik vind eigenlijk dat de meeste make-up op elkaar lijkt. Best apart, omdat ik over het algemeen een best wel meisjesachtig meisje ben. Wacht, misschien ook wel niet. Nah laat maar. Ik hou van jullie.

Love, Christa

 

Advertisements

4 thoughts on “5 HAPPY THINGS #3”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s