OMDAT IK EIGENLIJK HEEL AGRESSIEF BEN

hey,

Ik zit nu ongeveer twee jaar op thaibox en ik had nieuwe handschoenen besteld, dus het leek me leuk om die te laten zien en wat te vertellen over mijn sport.

Thaiboxen is een vechtsport. joh. Sorry, haha. Het lijkt erg op kickbox, maar er zijn toch een paar verschillen. Thaiboxen komt bijvoorbeeld uit Thailand, daardoor zitten er wat thaise invloeden in. Wij moeten bijvoorbeeld afgroeten voor en na de les en dan zeggen de jongens iets en de meisjes iets anders, ik weet eigenlijk niet hoe je het typt, maar het klinkt een beetje als sa wa die ga.  Andere verschillen tussen thaibox en kickbox zijn dat je bij Thaibox meer dingen mag doen dan bij kickbox. Thaibox is dus gevaarlijker. Hier hoef ik me eigenlijk niet veel zorgen om te maken, aangezien ik toch niet van plan was wedstrijden te gaan doen. Ik doe alleen trainingen. Daar kan je ook overal klappen krijgen hoor. Correctie: Je krijgt overal klappen.  Maar ik wil ten eerste geen wedstrijden doen, omdat ik hersens heb. Dit was niet arrogant bedoeld trouwens, maar mijn hersens zijn het enige wat ik heb. Ik bedoel, zonder hersens zit er voor mij niet veel meer in. En, als ik bijvoorbeeld echt een enorme klap op mijn hoofd krijg en ik kan dingen niet meer onthouden, dan ben ik echt genaaid. Ten tweede, ik heb te veel medelijden met mensen. Ik ben altijd bang dat ze boos worden als ik te hard sla. Dit heb ik trouwens alleen bij meisjes en vrouwen, best raar nu ik erover nadenk. We mogen ook wel eens tegen mannen en eigenlijk altijd wel tegen jongens. Dat is veel chiller. Want bij hun durf ik gewoon alles te geven. Ten derde, ik doe geen gevechten omdat ik daar simpelweg niet goed genoeg voor ben.

Misschien denk je nu dat we op mijn sport elkaar allemaal de kop inslaan. Nou dat valt wel mee hoor. Iedereen doet heel voorzichtig en het draait ook veel om de techniek. Ook wel om de hardheid hoor, maar ze stoppen wel wanneer het echt pijn doet. Maar aan de andere kant, ik zal niet op thaibox gaan als je niet van slaan/geslagen worden houdt. Niet dat ik daar echt van hou ofzo, maar het geeft me wel een kick. Wow, ik ben raar haha. Ik vind het gewoon heel fijn om al mijn boosheid eruit te slaan. Omdat ik gewoon niet zo goed ben in laten merken dat ik boos ben, of dat iets me dwars zit, is dit een goede manier om alles eruit te slaan.

Maar goed, ik had slechte handschoenen, ze baden/boden weinig bescherming. Is het boden of baden. Shit. Ik ben echt slecht in Nederlands. haha. Anyways, Ik heb roze handschoenen gekocht. Mijn vader lachte me uit. Maar ik hou van ze. Ze zijn mn baby’s.

DSCN1829_edited DSCN1836_edited DSCN1840_edited DSCN1847_edited

Ik heb ze gekocht op internet, bij fightshop4u. Ze waren geloof ik €39,95 euro. Ik vind het gewoon een hele leuke sport en het leek me leuk om dit met jullie te delen. Love yououououo.

 

Love, Christa

Advertisements

6 thoughts on “OMDAT IK EIGENLIJK HEEL AGRESSIEF BEN”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s