MET GALA 2014

 

hey,

Maandag was het MET gala of ball in New York. Oke, ik wist eerst niet eens dat dit bestond, shame on me. Pim (een meisje) had het er gisteren over en ik had geen idee waar ze het over had… Maar het is dus een heel groot gala/ball, dat elk jaar georganiseerd wordt om de opening te vieren van een nieuwe bijzondere tentoonstelling in het Metropolitan Museum Of Art. Dit jaar was dat de collectie: Charles James, beyond fashion. Charles James was een enorm goede couturier (een modeontwerper die de kleding ook zelf naait). Ik wist tot vijf minuten geleden ook niet wie hij was, weer shame on me. Maar zijn jurken zijn echt zoo mooi!!

CJ[1]
Een door Charles James ontworpen jurk.
Maar daarom wordt dat Gala dus ieder jaar gehouden. Het wordt trouwens georganiseerd door Anna Wintour, hoofdredacteur van de Vogue, en dat maakt het natuurlijk extra cool.
Heel veel celebs gaan naar dit Gala, dus er waren heel veel verschillende outfits om te bekijken. Ik vond het wel leuk om mijn favoriete outfits te delen met jullie.

Eigenlijk had iedereen wel hun best gedaan, maar sommigen sprongen eruit. De dresscode was trouwens White tie and decorations. Het was trouwens niet makkelijk om dit uit te zoeken, want de meerderheid zag er naar mijn mening bijzonder slecht uit. Kijk zelf maar: http://www.vogue.nl/people/partys/gallery/met-gala-2014

foto-mb2014-26-115338[1]

De jurk van actrice Sarah Jessica Parker vond ik erg mooi. Hij is zo groot en dat lichtroze vind ik gewoon erg mooi. Het klassieke model staat haar ook zo mooi! Ik vind het gewoon een mooie jurk.

hayden-panettiere-1-115371[1]

De jurk van actrice Hayden Panettiere vind ik zo mooi omdat hij op het eerste gezicht een parelmoerige kleur heeft, maar als je dichterbij kijkt, zijn het grote bloemen. Ook staat hij haar super mooi!

 

rihanna-23-115337[1]

Rihanna. Ik hou gewoon van Rihanna, ik weet niet waarom. Haar jurk is zo leuk, omdat het helemaal geen jurk is. het zijn gewoon twee losse stukken.

suki-waterhouse-10-115392[1]

Ik weet niet wat ik van deze jurk vind. Aan de ene kant vind ik hem wel mooi. Maar aan de andere kant ook best raar. Hij is trouwens van Suki Waterhouse.

taylor-swift-13-115332[2]

Taylor Swift ziet er bijna altijd uit als een prinses. Deze keer weer. Niet vaak vind ik haar kleding stijl echt leuk, nou gewoon niet voor mij, de stijl past wel bij haar, maar deze keer past het wel mooi bij de gelegenheid én het is gewoon een prachtige jurk. Haar kat had trouwens haar jurk aangevallen, lol.

rita-ora-31-115320[1]

Rita Ora ziet er echt super vet uit. Haar jurk is heel erg vrouwelijk, maar er zit toch iets stoers en rauws aan, en dat maakt het zo mooi. Ze is ook gewoon heel mooi.

 

Zo, dat was het. Ik had beter een lijstje kunnen maken met de slechts geklede mensen, want dat waren er echt belachelijk veel. Ik ben trouwens ziek. Ik heb gister middag 2 uur geslapen en vannacht vanaf half 11 tot 8 uur en daarna nog 2 uur. Ik voel me nu wel iets beter, in ieder geval minder moe! 🙂

Love, Christa

Welke jurk vond jij het mooist?

Advertisements

6 thoughts on “MET GALA 2014”

  1. RITAAAA ORAAA ❤️❤️❤️ Ik vind die jurken zo mooi die van Rihamna vind ik super vet!! Maaarrr rita’s jurk vind ik het mooist Duhh!! Hihi leuk gedaan chrissie xx

  2. Leuk dat je zo’n post maakt, Christa :). Wauw die jurken zijn echt prachtig, ik zelf vind die van Rihanna en Rita Ora het mooist, die twee hebben ook echt het (pracht)lichaam er voor!!
    Beterschap nog ♥♥♥ .
    Kusjes, Mina (♡˘ᴗ˘♡)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s