WISHLIST //H&M

Het is jullie vast wel opgevallen dat er in elke winkel weer een nieuwe zomercollectie hangt. Ik had gek genoeg voor een lange tijd niet meer bij H&M gekeken, waarschijnlijk omdat ik mezelf gedwongen had er niks meer te kopen, omdat ik echt veeeeel te veeeel kleding van de H&M had. Maar ik ging net weer even kijken, en ik moet zeggen dat de Divided collectie mij altijd het meest aanspreekt. Dus heb ik een soort van collages gemaakt met de dingen uit die collectie die ik erg leuk vind en wel zou willen hebben:

jnhj

Zoals je ziet, heb ik veel shirts met teksten uitgekozen. Ik vind dat gewoon heel erg leuk en makkelijk te combineren! Ook wat kanten dingetjes voor als ik ooit dit jaar naar een festival zou gaan (omg dat zou zo leuk zijn). Verder vind ik dat vest heel erg leuk, die zou ook bij veel dingen uit mijn kledingkast passen.

kikj

H&M heeft zulke leuke shorts!! Ik ben echt fan van die destroyed shorts, en ze hebben er een paar!! Ook dat satijnen short, die mintgroene, lijkt me erg leuk voor deze zomer. Zoals je ziet, heb ik ook veel bloemetjes uitgekozen, die maken me gewoon vrolijk!! En een tuinbroek: IK HEB EEN TUINBROEK NODIG.

kjnij

De meeste schoenen die je ziet zijn zwart. Sterker nog, als ik die onderste in het zwart zou kunnen kopen, hadden die nu op het plaatje gestaan. Maar helaas, alleen in het wit. Ik hou gewoon van zwarte schoenen. Nah, eigenlijk van elke soort schoenen. Dat notitieblokje is ook zoo leuk! Je kunt het helemaal invullen enzoo. Ik zet er wel een ingezoomd plaatje onder. Die tas rechtsonder is een strandtas. Ik was namelijk eerst best verbaasd dat mensen met dit op straat zouden lopen, maar toen kwam ik erachter dat het een strandtas was en toen vond ik het wel wat hebben.

Afbeelding1

 

Morgen ga ik naar Den Bosch. Nog nooit geweest. Ik heb er eigenlijk best wel veel zin in. Altijd leuk zo’n nieuwe stad. Volgens mij kun je daar ook best goed shoppen, alleen is mijn geld op dit moment een beetje niks… Naja, geniet maar van je vakantie ofzo!!

Loveeeee, Christa

Advertisements

4 thoughts on “WISHLIST //H&M”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s