MIJN LIEFDE VOOR DE LENTE

 

 

 

 

 

Hey,

Ik had echt een hele leuke week. Het was warm, ik heb veel gedaan én ik was twee dagen vrij. Het was geweldig. Ik ben ook veel bezig met wat ik ga doen voor mijn auditie voor unplugged. Dat is iets van school, waarbij je unplugged (dus zonder versterking) mag gaan optreden, als je doorgaat dan. Haha, ik ga nooit door. Maar ik wil toch weer auditie doen, ben een strijder. Verder was ik dus vrij en we hadden op de eerste dag met wat mensen uit de klas afgesproken om naar de IJssel te gaan en dat was erg leuk. Ik vind het echt zo leuk om bij de IJssel zijn. Het is een soort van Venice Beach maar dan helemaal niet. Ik praat weer heel veel. Maar waar ik vandaag over wilde bloggen is de lente. Het  was ongeveer een half jaar geleden dat ik een artikel heb geschreven over mijn liefde voor de herfst en dat ik de lente eigenlijk maar stom vond. Nou ik ben nogal, ja, ik blijf nooit lang eens met wat ik ooit heb gezegd. Ik bedoel, Ik hou van de lente! In de herfst vond ik het veel te blij, maar nu ben ik ook blij dus jaaa.

Tien redenen waarom de lente leuk is:

1. de bloemetjes

Alle bomen krijgen dan weer van die leuke roze bloemetjes, en omg ik hou van roze dus dit is geweldig. Het staat ook zo vrolijk op straat en overal eigenlijk.

DSCN0986DSCN1048[1]

2. De zon schijnt meer

En de zon is hartstikke gezond. De zon kan je helpen tegen depressie, hoge bloeddruk en hartaanvallen. Ook bevat de zon vitamine D, dat helpt bij het groeien van je botten en tanden.

3. Je hebt weer een reden om nieuwe kleren te kopen!

Precies wat ik heb gedaan, binnen iets van vier dagen komen mijn kleren binnen van Forever21! Je hebt gewoon nieuwe kleren nodig in de lente, want een nieuw seizoen heeft vele nieuwe trends, dus die heb je ‘natuurlijk’ nodig haha.

4. Je kunt gaan picknicken

Een soort van wat ik laatst heb gedaan. We hebben gewoon wat dekens meegenomen, en heel veel ongezond eten en het was superleuk! De tweede dag heb ik dit trouwens ook met Henna en Bushra gedaan, dat was ook heel erg leuk!

Afbeelding1

 

5. De klok wordt verzet

Dus je hebt extra veel tijd om leuke dingen te doen! Ook kun je nu weer meer dingen ‘s avonds doen, zoals afspreken of hardlopen ofzoo. Nou misschien kon dat al, maar nu is het licht en kun je beter naar buiten en dat is leuk.
6. Muziek

Ik ga altijd vrolijkere muziek luisteren in de Lente en daar word ik blij van! Rond de lente ga ik op rare momenten ineens Taylor Swift luisteren, zoals nu. Ik luister nooit naar Taylor Swift, maar soms heb ik van die momenten dat ik raar ben. Ik luister trouwens haar muziek al sinds groep 8, dat vind ik best lang haha.

7. Je bent minder moe

Doordat de zon meer schijnt en dagen langer duren, zie je meer zonlicht en krijg je meer energie, waardoor je meer leuke dingen kunt doen.

8. Je hebt belachelijk veel vrije dagen

Ik tenminste, wat ik super leuk vind. Pasen, goede vrijdag, deze week twee vrije dagen, Pinksteren en vast nog meer. Daar word ik blij van.

9. Talamini is weer open

Talamini is een ijssalon in Deventer, met zulk lekker ijs! En trouwens ook milkshakes, die ook hemels zijn. Hier kom ik gewoon bijna elke week, want ik kan niet leven zonder.

10. het is warm

wow, deze was ik helemaal vergeten. Maar jongens, HET WORDT WARM! Dat is fantastisch toch? Niet dat deze winter echt een winter was, maar warm is altijd goed.

wauw, ik heb zoveel rugpijn. Ik had gisteren dus een feestje van Pim (dat is een meisje haha) (sorry pim als je dit leest) en ze had een trampoline. Naomi kon een flikflak en dat wilde ik ook kunnen, dus ik heb het letterlijk een uur lang geoefend, en ik kan hem nu wel bijna! Maar mijn rug is op dit moment een beetje dood.

Ik hou van jullie!

love, Christa

DSCN1175

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s